jorgen_BG_SmallmobileHeader_stamp2

Johannas Fysiopass

loading...

Jag heter Johanna och driver Ring Fysio som är en rehab och idrottsmottagning i Falköping. Jag är fysioterapeut och har arbetat med träning i mer än 20 år. Eftersom jag har vänner som har drabbats av cancer och att jag jobbar med rehab av cancerpatienter känner jag att jag vill jag göra något som drar in pengar till forskning mot cancer.

Den 13 Januari tänker jag tillsammans med dig och mina vänner träna för flera goda saker. Jag har satt ihop en dag där jag hoppas du kan finna minst ett pass som passar dig. Utöver träningspassen kommer min vän Kerstin föreläsa om hur du hanterar en kris som drabbad eller anhörig. Det här ett perfekt tillfälle att prova en ny träningsform, få nya insikter och ha en skön dag där du bidrar till en god sak. Jag hoppas du dyker upp!

//Johanna


Använd nedanstående länk för att sätta in ett bidrag.

  U T M A N I N G S I N F O .  
  Namn: Johannas Fysiopass 
  När:  13 Januari 2018 
  Var: Falköping, Odenbadet, Götavägen 30 

  Var: Actic Gruppträningslokal 
  Tid: 10:00 – 14:00 
  Vad:
 Välj mellan Sju Pass + En Föreläsning 

  Längd per pass: 30–60 minuter 
  Kostnad: 1 krona per minut 
  Utmanare: Livsloppsrörelsen mot Cancer.  
  Utrustning: Träningskläder och jumpadojor.
  Skänk en slant: Se knapp nedan!  
  Anmälan: Se formulär nedan!  
  Boende: Se turistinfo > [ klika här
  Hashtagga: #Jörgenslivslopp #Livslopp
  Följ oss på: FB, Instagram... 

P R O G R A M  / 1 3 J A N U A R I 
Lördag
09.45   Introduktion & Välkommen!
10.00   Power 45 min / Emile
10:00   Löpning 60 min / Johanna & Rasmus
10.45   Spinning 45 min / Veronica
11.45   Core 30 min / Sara
12.15   HIIT 30 min / Johanna & Veronica
12.45   FÖRELÄSNING / Krishantering
13.15   Step 45 min / Johanna
14.15   Mindfulness 45 min / Kerstin45
15.00   Debrief / After Training Relax 

BESKRIVNING AV KLASSERNA
Power:
Du tränar igenom hela kroppen med hjälp av Skivstång.
Löpning: Vi springer tillsammans och snackar löpteknik.
Spinning: Cykling inomhus, varierat konditionspass.
Core: Mage- och ryggträning.
HIIT: Högintensivt intervallträning, pulsträning.
Step: Träning på bräda med olika stegkombinationer.
Mindfulness: Aktiv och medveten träning i sinnesnärvaro genom rörelser och fokus på andning.

NYHET > SWISH!
Nu kan du enkelt bidra via SWISH.
Swisha; BESEGRA 3693 till 90 1951 4.
Du kan skriva ditt namn så att det syns på gåvan. Exempel: BESEGRA 3693 Kim Hu

Anmälan!

Instagram #

#jörgenslivslopp #livslopp